Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fútbol Base Manubles (440405) - Boadilla USFC (491072) » 665285649: T64/J9/VII

Liga 665285649 Información oficial sobre el partido 665285649 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.513 (38549)

Athletic Club Vallvidrera Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Vallvidrera' en el partido 7 - 0 Looser Team Alineación oficial del equipo 'Looser Team' en el partido
Salvador Irurtia (12') 1 - 0
Pablo Simón Puntero (15') 2 - 0
Pablo Simón Puntero (18') 3 - 0
Roberto Navales (87') 4 - 0
Nauzet Rambures (88') 5 - 0
Nauzet Rambures (89') 6 - 0
Adolfo Portabales (89') 7 - 0
Athletic Club Vallvidrera Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Vallvidrera' en el partido 7 - 0 Looser Team Alineación oficial del equipo 'Looser Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Athletic Club Vallvidrera Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Vallvidrera' en el partido 5 - 0 Looser Team Alineación oficial del equipo 'Looser Team' en el partido
Tiene suerte 5.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club Vallvidrera

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Passats 12 minuts, Salvador Irurtia, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Vallvidrera es posava per davant!
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pablo Simón Puntero va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 106 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 18 i semblava que Vallvidrera desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Pablo Simón Puntero va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Roberto Navales va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 138 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): En Pablo Simón Puntero va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Nauzet Rambures la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 5 - 0 al marcador.
  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Vallvidrera el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Nauzet Rambures va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 6 - 0!
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Vallvidrera va aconseguir el 7 - 0 quan Adolfo Portabales va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 余 (Yu) 存义 (Cunyi) de Vallvidrera va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Floriaan Benoît per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Francisco Javier Encinas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Simón Puntero, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nauzet Rambures va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Vallvidrera van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però Nauzet Rambures va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Simón Pinedo de Vallvidrera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Looser Team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Looser van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Alejandro Exaltop no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Looser va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alejandro Exaltop va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Jesús Jordana de Looser va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.