Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Chilios (1338320) - TENERIFE B ASCENSO femenino (121221) » 665285199: T64/J9/VII

Liga 665285199 Información oficial sobre el partido 665285199 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.505 (38541)

Real Chilios Alineación oficial del equipo 'Real Chilios' en el partido 5 - 2 EL PALO CF Alineación oficial del equipo 'EL PALO CF' en el partido
0 - 1 Söncke Langohr (8')
Józef Błaszyk (25') 1 - 1
Gustavo Villalcázar (31') 2 - 1
Nicola Gallori (40') 3 - 1
3 - 2 Elmar Anhorn (55')
Tobiasz Greiner (72') 4 - 2
Ingolf Laager (81') 5 - 2
Real Chilios Alineación oficial del equipo 'Real Chilios' en el partido 5 - 2 EL PALO CF Alineación oficial del equipo 'EL PALO CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Chilios Alineación oficial del equipo 'Real Chilios' en el partido 6 - 0 EL PALO CF Alineación oficial del equipo 'EL PALO CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Chilios

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, Chilios aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Józef Błaszyk va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Gustavo Villalcázar va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Chilios.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Nicola Gallori va incrementar l'avantatge de Chilios amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tobiasz Greiner, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Chilios.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 81 minuts, el tirador de faltes del Chilios va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ingolf Laager, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Bruno Košuta, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gustavo Villalcázar. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tobiasz Greiner per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jonatan Dilmé va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 205 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Nicola Gallori era fer passades de llarga distància. Al minut 74 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Alan Crawford però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jesús Arrufat s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

EL PALO CF

Goles Goles

  • 190 Minuto 8 (Gol de falta): En Söncke Langohr va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-1.
  • 140 Minuto 55 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de PALO el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Elmar Anhorn va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): PALO va estar a punt d'empatar al 38 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Söncke Langohr que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 216 Minuto 58 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 58 en Mauro García de Castillo ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Elmar Anhorn el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Villascuerna de PALO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Carlos Rodríguez Mariño de PALO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.