Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brontobyte F.C (1584765) - SL A MONTECARLO B (124576) » 665283799: T64/J9/VII

Liga 665283799 Información oficial sobre el partido 665283799 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.480 (38516)

Penedesenc CEC Alineación oficial del equipo 'Penedesenc CEC' en el partido 2 - 1 faroleros cf Alineación oficial del equipo 'faroleros cf' en el partido
Joan Àngel Masferrer (15') 1 - 0
Rodrigo Noboa (44') 2 - 0
2 - 1 Vítor Cardoso Lopes (56')
Penedesenc CEC Alineación oficial del equipo 'Penedesenc CEC' en el partido 2 - 1 faroleros cf Alineación oficial del equipo 'faroleros cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Penedesenc CEC Alineación oficial del equipo 'Penedesenc CEC' en el partido 2 - 0 faroleros cf Alineación oficial del equipo 'faroleros cf' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penedesenc CEC

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Joan Àngel Masferrer de Penedesenc aconseguir un gol al minut 15 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 186 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Penedesenc va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Rodrigo Noboa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manuel Simon al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dennis Hirschegger va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Wendelin Marth de Penedesenc va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Noldi Munro que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Penedesenc van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Joan Àngel Masferrer, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Gernot Berner gairebé va marcar per a Penedesenc des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Penedesenc la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Joona Nyrhinen de Penedesenc va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

faroleros cf

Goles Goles

  • 140 Minuto 56 (Gol de contra de falta): El porter de faroleros va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Vítor Cardoso Lopes va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ralf Andrasch.