Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.Logroñés (1368374) - Joe Tio (315311) » 665283633: T64/J9/VII

Liga 665283633 Información oficial sobre el partido 665283633 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.477 (38513)

U.D.Logroñés Alineación oficial del equipo 'U.D.Logroñés' en el partido 0 - 1 moikri team Alineación oficial del equipo 'moikri team' en el partido
0 - 1 Javier Gutarrate (34')
U.D.Logroñés Alineación oficial del equipo 'U.D.Logroñés' en el partido 0 - 1 moikri team Alineación oficial del equipo 'moikri team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D.Logroñés Alineación oficial del equipo 'U.D.Logroñés' en el partido 2 - 2 moikri team Alineación oficial del equipo 'moikri team' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,2 % 62,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Logroñés

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a U.D.Logroñés per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ernesto Ramírez Togores, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de U.D.Logroñés va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vittorio Oliati, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 210 Minuto 39 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Miguel Valdevielso quasi empata el partit al minut 39, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Dulantz Askaiturrieta de U.D.Logroñés va intentar batre la porteria rival al minut 71 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip U.D.Logroñés Josep Cerdà quasi marca al minut 77 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ernesto Ramírez Togores l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del U.D.Logroñés van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Santiago Azcona, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Ernesto Ramírez Togores de U.D.Logroñés va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ernesto Ramírez Togores se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

moikri team

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Javier Gutarrate donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del moikri que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eriberto Iramain, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Marcos Eizarrara quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Marcos Eizarrara va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 49, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de moikri va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Lokadi Antxoka, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Israel Tamariz.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Gutarrate de moikri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.