Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shemale israel (485896) - Al - Mena Football Club (487481) » 665283252: T64/J12/VII

Liga 665283252 Información oficial sobre el partido 665283252 en Hattrick

12.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / VII.470 (38506)

Shemale israel Alineación oficial del equipo 'Shemale israel' en el partido 5 - 1 Al - Mena Football Club Alineación oficial del equipo 'Al - Mena Football Club' en el partido
0 - 1 Ahmet Tevfik Solmaz (2')
Andrei Maraloiu (8') 1 - 1
Ramon Maria Guilleumas (17') 2 - 1
Essam Al-Hamdani (29') 3 - 1
Mason Gilday (35') 4 - 1
Andrei Maraloiu (79') 5 - 1
Shemale israel Alineación oficial del equipo 'Shemale israel' en el partido 5 - 1 Al - Mena Football Club Alineación oficial del equipo 'Al - Mena Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Shemale israel Alineación oficial del equipo 'Shemale israel' en el partido 4 - 1 Al - Mena Football Club Alineación oficial del equipo 'Al - Mena Football Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shemale israel

Goles Goles

  • 106 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Andrei Maraloiu sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 8 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Shemale prenia la batuta de l'encontre al minut 17, quan en Ramon Maria Guilleumas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): El porter de Shemale va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Essam Al-Hamdani va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 35 en Massimiliano Guerrato va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Mason Gilday podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 4 - 1 va pujar al marcador.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Shemale va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Andrei Maraloiu va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rafael Lora Guerrero de Shemale va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Emilio Viola es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 36 quan Massimiliano Guerrato de Shemale gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, Andrei Maraloiu gairebé va marcar per a Shemale des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Rafael Lora Guerrero es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrei Maraloiu de Shemale amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Al - Mena Football Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ahmet Tevfik Solmaz es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Soleyman Shafadeh quasi aconsegueix empatar per Football al minut 23, però Heribert Bäck va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 38, quan un error defensiu va deixar Namdar Fallahnezahd completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ahmet Tevfik Solmaz va entorpir al marcador d'en Namdar Fallahnezahd per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Ahmet Tevfik Solmaz va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Namdar Fallahnezahd va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdulla Al-Mansoori de Football la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.