Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

adryan95 (488768) - Old_City (1415224) » 665281551: T64/J7/VII

Liga 665281551 Información oficial sobre el partido 665281551 en Hattrick

07.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 7 / VII.440 (38476)

jaime_vcf Alineación oficial del equipo 'jaime_vcf' en el partido 2 - 0 Atleti AZ Alineación oficial del equipo 'Atleti AZ' en el partido
Txanton Garmendia (24') 1 - 0
Abdelhadi Arhmani (85') 2 - 0
jaime_vcf Alineación oficial del equipo 'jaime_vcf' en el partido 2 - 0 Atleti AZ Alineación oficial del equipo 'Atleti AZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
jaime_vcf Alineación oficial del equipo 'jaime_vcf' en el partido 1 - 1 Atleti AZ Alineación oficial del equipo 'Atleti AZ' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,2 % 31,1 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jaime_vcf

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Passats 24 minuts, Txanton Garmendia, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. jaime_vcf es posava per davant!
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Abdelhadi Arhmani, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El jaime_vcf ho intentava per la dreta per mitjà de Marciano Cananea, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Andoni Tornero va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de jaime_vcf que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de jaime_vcf va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Armando Tolosa, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tauro Marchena, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Txanton Garmendia per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alejandro Peñafuerte va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Anaut es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87 de partit, Jesús Anaut de jaime_vcf va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Atleti AZ

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Atleti va estar a punt de marcar quan Óscar Iturberoaga va fer una passada impressionant a Fernando Ruiz Mora, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Atleti van sortir al contraatac amb encert al minut 28, però Juan Luis Himadas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 250 Minuto 87 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Atleti van pujar a rematar. Però en Óscar Mateos la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Ruiz Mora de Atleti es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Juan Galán va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.