Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ops I did it again!! (311639) - Campione Team (1581647) » 665280048: T64/J9/VII

Liga 665280048 Información oficial sobre el partido 665280048 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.413 (38449)

Ops I did it again!! Alineación oficial del equipo 'Ops I did it again!!' en el partido 4 - 0 Cuevas Labradas FC Alineación oficial del equipo 'Cuevas Labradas FC' en el partido
Calixto Zeballos (4') 1 - 0
Calixto Zeballos (15') 2 - 0
Calixto Zeballos (88') 3 - 0
Ignacio Coyro (89') 4 - 0
Ops I did it again!! Alineación oficial del equipo 'Ops I did it again!!' en el partido 4 - 0 Cuevas Labradas FC Alineación oficial del equipo 'Cuevas Labradas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ops I did it again!! Alineación oficial del equipo 'Ops I did it again!!' en el partido 3 - 1 Cuevas Labradas FC Alineación oficial del equipo 'Cuevas Labradas FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ops I did it again!!

Goles Goles

  • 137 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Víctor Vianes va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 4 de joc. Calixto Zeballos es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Calixto Zeballos va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de again!! va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Calixto Zeballos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): again!! va augmentar la diferència quan Ignacio Coyro no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ignacio Coyro va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Genís Yanguas Benito al minut 61 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Nuño va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local Calixto Zeballos per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Genís Yanguas Benito va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Cuevas Labradas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Dragoş Ghilescu va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Dragoş Ghilescu va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 36, quan un error defensiu va deixar Andrea Zigoni completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Labradas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 62, però el xut de Xes Cerdeira des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julio Fachs de Labradas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.