Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SJD FC (1581367) - Milú (1371861) » 665279994: T64/J9/VII

Liga 665279994 Información oficial sobre el partido 665279994 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.412 (38448)

Labaru Alineación oficial del equipo 'Labaru' en el partido 0 - 0 Goldet HC Alineación oficial del equipo 'Goldet HC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Labaru Alineación oficial del equipo 'Labaru' en el partido 2 - 0 Goldet HC Alineación oficial del equipo 'Goldet HC' en el partido
Tiene mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Labaru

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Jesús Veleña van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Caetano Camporredondo a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Jesús Rivera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Labaru se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Labaru va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sandalio Hayos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adrián Echeandía.

Goldet HC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Caetano Camporredondo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Goldet va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alfredo Villoria, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 69, el Goldet estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Caetano Camporredondo va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Goldet va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Timo Tompkin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Elguea.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Enrique Elguea de Goldet es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 78.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Alfredo Villoria de Goldet va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.