Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Pupas FC (1579614) - Paquetones SAD (439633) » 665278761: T64/J9/VII

Liga 665278761 Información oficial sobre el partido 665278761 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.390 (38426)

jesus cf Alineación oficial del equipo 'jesus cf' en el partido 0 - 3 San Mar FC Alineación oficial del equipo 'San Mar FC' en el partido
0 - 1 Etelvino Cornide (3')
0 - 2 César Bujeda (68')
0 - 3 Etelvino Cornide (89')
jesus cf Alineación oficial del equipo 'jesus cf' en el partido 0 - 3 San Mar FC Alineación oficial del equipo 'San Mar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
jesus cf Alineación oficial del equipo 'jesus cf' en el partido 0 - 3 San Mar FC Alineación oficial del equipo 'San Mar FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jesus cf

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 12 minuts, en Daniel Oancea no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de jesus van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 25 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Germán Jaramillo, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Nazario Ación de jesus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 23 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Nazario Ación va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

San Mar FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Etelvino Cornide que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, San va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser César Bujeda, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del San va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Etelvino Cornide, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Gustavo Mateos va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 4, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): San quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ramon Estarellas va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Berislav Dolenc, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Berislav Dolenc va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Ramon Estarellas va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Paco Silva Meneses va estar atent i va desviar la pilota a córner.