Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Volver a Ganar C.F. (799711) - Galleguille (1591198) » 665277826: T64/J13/VII

Liga 665277826 Información oficial sobre el partido 665277826 en Hattrick

19.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VII.373 (38409)

Volver a Ganar C.F. Alineación oficial del equipo 'Volver a Ganar C.F.' en el partido 4 - 4 Galleguille Alineación oficial del equipo 'Galleguille' en el partido
Miguel Ángel Vayer (2') 1 - 0
1 - 1 Jay Petritz (4')
Alessandro Grassia (5') 2 - 1
2 - 2 Churandy Milliard (6')
Jean Dovergne (19') 3 - 2
3 - 3 Agustín Henríquez (76')
Teo Posadas (87') 4 - 3
4 - 4 Juan Carlos Carro (88')
Volver a Ganar C.F. Alineación oficial del equipo 'Volver a Ganar C.F.' en el partido 4 - 4 Galleguille Alineación oficial del equipo 'Galleguille' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Volver a Ganar C.F. Alineación oficial del equipo 'Volver a Ganar C.F.' en el partido 3 - 2 Galleguille Alineación oficial del equipo 'Galleguille' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,4 % 6,5 % 21,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Volver a Ganar C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, Miguel Ángel Vayer, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Volver es posava per davant!
  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Volver contenien la respiració mentre en Alessandro Grassia s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 120 Minuto 19 (Gol de falta): Una falta al minut 19 va provocar un lliure directe. Jean Dovergne el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 3 - 2, davant el deliri dels aficionats.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 els aficionats van embogir quan en Teo Posadas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Volver.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Miguel Ángel Vayer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Teo Posadas va estar a punt d'avançar els locals al minut 89 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Galleguille

Goles Goles

  • 163 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 4. L'anotador per Galleguille va ser Jay Petritz, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 162 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 6 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Churandy Milliard de Galleguille marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Agustín Henríquez per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 88 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Juan Carlos Carro.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Galleguille van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Agustín Henríquez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Gilberto Báscones va marcar al minut 79 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 239 Minuto 85 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Churandy Milliard va marxar de Ralf Wagner en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Galleguille van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Churandy Milliard de Galleguille es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Uría de Galleguille va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.