Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Masïa Atlétic (1417202) - lapiara esporting (778277) » 665275534: T64/J14/VII

Liga 665275534 Información oficial sobre el partido 665275534 en Hattrick

26.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VII.332 (38368)

Atlético Aviación C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Aviación C.F.' en el partido 2 - 2 Game of Teletubbies C.F Alineación oficial del equipo 'Game of Teletubbies C.F' en el partido
0 - 1 Nikos Mpelntekas (12')
José Vidaurreta (59') 1 - 1
1 - 2 Fawez Bradaî (75')
Jorge Lamas Cabrera (80') 2 - 2
Atlético Aviación C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Aviación C.F.' en el partido 2 - 2 Game of Teletubbies C.F Alineación oficial del equipo 'Game of Teletubbies C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético Aviación C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético Aviación C.F.' en el partido 2 - 3 Game of Teletubbies C.F Alineación oficial del equipo 'Game of Teletubbies C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,5 % 67,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Aviación C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 59 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan José Vidaurreta va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 59.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Després de 80 minuts de partit, Jorge Lamas Cabrera igualava per Atlético en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Joaquín Viñe va estar a punt d'empatar per a Atlético quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Chema García Gallego va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Elías Soler va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 210 Minuto 76 (Ocasión de falta): Joaquín Iturrista va llançar una falta directa al minut 76 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Jorge Lamas Cabrera de Atlético va intentar batre la porteria rival al minut 79 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Atlético va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eduardo Sánchez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Chema García Gallego.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Sánchez de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Game of Teletubbies C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Teletubbies van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Nikos Mpelntekas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, Paka Kimoikong va pentinar un córner cap al segon pal que Fawez Bradaî va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Samuel Sivit Gañán. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Samuel Sivit Gañán va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Josep Maria Vilavella va estar atent i va desviar la pilota a córner.