Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zangalitron (775902) - Kokoshkino (1587888) » 665275122: T64/J9/VII

Liga 665275122 Información oficial sobre el partido 665275122 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.325 (38361)

Foot-ball Club Internazionale Alineación oficial del equipo 'Foot-ball Club Internazionale' en el partido 5 - 1 AMOR DEL BO Alineación oficial del equipo 'AMOR DEL BO' en el partido
0 - 1 Jesús Monje Alcázar (4')
Abdessadok Kninbouch (28') 1 - 1
Héctor Galinena (34') 2 - 1
Héctor Galinena (67') 3 - 1
4 - 1 Jesús Monje Alcázar (70')
Héctor Galinena (81') 5 - 1
Foot-ball Club Internazionale Alineación oficial del equipo 'Foot-ball Club Internazionale' en el partido 5 - 1 AMOR DEL BO Alineación oficial del equipo 'AMOR DEL BO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Foot-ball Club Internazionale Alineación oficial del equipo 'Foot-ball Club Internazionale' en el partido 4 - 0 AMOR DEL BO Alineación oficial del equipo 'AMOR DEL BO' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foot-ball Club Internazionale

Goles Goles

  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 28, en Laurence Lawless del Internazionale va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Abdessadok Kninbouch que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en Héctor Galinena va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Internazionale.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Héctor Galinena va incrementar l'avantatge de Internazionale amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 108 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible (general)): Ilun Aginago de Internazionale va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Héctor Galinena que va completar la jugada que feia pujar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Internazionale va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Víctor Castañedo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nicanor Beiras.
  • 213 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El Internazionale va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Joaquín Besteiro la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Víctor Castañedo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Internazionale.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Amb 32 minuts disputats, Ilun Aginago gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Joshua Theohar va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Héctor Galinena, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Carlos Maestro Líster de Internazionale va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joshua Theohar al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gregorio Sotolongo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

AMOR DEL BO

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Amb 4 minuts jugats, Jesús Monje Alcázar de AMOR va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 125 Minuto 70 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Jesús Monje Alcázar va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 4 - 1 al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de AMOR van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jesús Monje Alcázar va sortir desviat a la dreta de la porteria.