Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maleo CF (119133) - Recreativo Granada CF (989948) » 665274391: T64/J9/VII

Liga 665274391 Información oficial sobre el partido 665274391 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.312 (38348)

milikitos f.c Alineación oficial del equipo 'milikitos f.c' en el partido 1 - 3 ellakayo Alineación oficial del equipo 'ellakayo' en el partido
Miguel Cunilleras (20') 1 - 0
1 - 1 Dante Cevallos (22')
1 - 2 David Pedrajas (27')
1 - 3 Dante Cevallos (37')
milikitos f.c Alineación oficial del equipo 'milikitos f.c' en el partido 1 - 3 ellakayo Alineación oficial del equipo 'ellakayo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
milikitos f.c Alineación oficial del equipo 'milikitos f.c' en el partido 2 - 0 ellakayo Alineación oficial del equipo 'ellakayo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

milikitos f.c

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Corria el minut 20, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. milikitos s'avançava en el marcador després que en Miguel Cunilleras xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): milikitos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Suso Mota Pacheco va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Ernesto Elorriaga de milikitos va intentar batre la porteria rival al minut 36 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Suso Mota Pacheco va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 69 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 290 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Sergio Sáenz va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Kike Trencavel de milikitos va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Ernesto Elorriaga de milikitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

ellakayo

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ricardo Pelegrín la va rematar Dante Cevallos amb una magnífica volea que va fer pujar per a ellakayo el 1 - 1.
  • 186 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de ellakayo amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en David Pedrajas, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 37 minuts quan Dante Cevallos va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 3 per a ellakayo.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Ignacio Veloso quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sergio Muñoz Llamas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): ellakayo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan David Cascabuey va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Pedrajas de ellakayo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.