Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Conesa Fcb 1899 (489105) - Real Fiorita FC (1367516) » 665272993: T64/J9/VII

Liga 665272993 Información oficial sobre el partido 665272993 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.287 (38323)

Zaragoza United FC Alineación oficial del equipo 'Zaragoza United FC' en el partido 2 - 1 McNarguens FC Alineación oficial del equipo 'McNarguens FC' en el partido
0 - 1 Joan Baptista Tarradas (28')
José de Herrera (67') 1 - 1
Joan Trabal (74') 2 - 1
Zaragoza United FC Alineación oficial del equipo 'Zaragoza United FC' en el partido 2 - 1 McNarguens FC Alineación oficial del equipo 'McNarguens FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zaragoza United FC Alineación oficial del equipo 'Zaragoza United FC' en el partido 4 - 0 McNarguens FC Alineación oficial del equipo 'McNarguens FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaragoza United FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 67 (Gol de falta): Una falta al minut 67 va proporcionar un lliure directe al Zaragoza. José de Herrera va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Zaragoza contenien la respiració mentre en Joan Trabal s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Adrián Medina Martín del Zaragoza ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Abdelkader Karroum! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ernesto Cubero Arévalo va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El Zaragoza va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Abdelkader Karroum la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luis Valdés de Zaragoza va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrián Medina Martín de Zaragoza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

McNarguens FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): En Adolfo Deguai entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al McNarguens, un peu providencial d'en Joan Baptista Tarradas va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de McNarguens va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Joan Baptista Tarradas va sortir per sobre el travesser.
  • 270 Minuto 69 (Ocasión de falta): Román Menéndez va xutar magistralment una falta al minut 69 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Román Menéndez de McNarguens va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.