Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuerte movida FC (773450) - Zowinchos F.C. (437432) » 665272267: T64/J9/VII

Liga 665272267 Información oficial sobre el partido 665272267 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.274 (38310)

Vaca loca CF Alineación oficial del equipo 'Vaca loca CF' en el partido 1 - 5 Castellón club Alineación oficial del equipo 'Castellón club ' en el partido
Òscar Fornés (3') 1 - 0
1 - 1 Gordon Grießler (32')
1 - 2 Glyn Coates-Smith (47')
1 - 3 Anders Simonsson (52')
1 - 4 Nathanael Lanthemann (63')
1 - 5 Glyn Coates-Smith (71')
Vaca loca CF Alineación oficial del equipo 'Vaca loca CF' en el partido 1 - 5 Castellón club Alineación oficial del equipo 'Castellón club ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Vaca loca CF Alineación oficial del equipo 'Vaca loca CF' en el partido 0 - 6 Castellón club Alineación oficial del equipo 'Castellón club ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vaca loca CF

Goles Goles

  • 105 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 3, Alejandro Bautista va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Òscar Fornés, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vaca Loca, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Òscar Fornés va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Shaun Headlam s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manoel Pouseu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Castellón club

Goles Goles

  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Gordon Grießler va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 32, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Castellón, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Glyn Coates-Smith que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Castellón.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 52 de partit va donar a Castellón l'avantatge per 1 - 3. Anders Simonsson en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Castellón per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 63. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Nathanael Lanthemann. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Glyn Coates-Smith va aprofitar un error defensiu al minut 71, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Castellón.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Víctor Abella per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 5, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Glyn Coates-Smith quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Glyn Coates-Smith de Castellón, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Jelmer Noyan va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Valeri Gardenyes, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Nathanael Lanthemann al minut 41 semblava entrar, però Valeri Gardenyes va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després de 58 minuts, Tinus Leegwater va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Valeri Gardenyes va estar atent i va desviar la pilota a córner.