Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Lucentum (120958) - Pepinus (1421390) » 665271667: T64/J14/VII

Liga 665271667 Información oficial sobre el partido 665271667 en Hattrick

26.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VII.263 (38299)

NUMANCIA B Alineación oficial del equipo 'NUMANCIA B' en el partido 1 - 0 Queso Mecánico F.C. Alineación oficial del equipo 'Queso Mecánico F.C.' en el partido
Víctor Samperio (19') 1 - 0
NUMANCIA B Alineación oficial del equipo 'NUMANCIA B' en el partido 1 - 0 Queso Mecánico F.C. Alineación oficial del equipo 'Queso Mecánico F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NUMANCIA B Alineación oficial del equipo 'NUMANCIA B' en el partido 3 - 0 Queso Mecánico F.C. Alineación oficial del equipo 'Queso Mecánico F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NUMANCIA B

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Víctor Samperio va donar a NUMANCIA un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a NUMANCIA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joan Ramon Adop, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El jugador local Francisco José Julve per poc que no incrementa el marcador al minut 28. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pablo Pastor Merino va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Mariano Valcárcel es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mariano Valcárcel va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): José Luis Larios una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Pablo Pastor Merino va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Joan Ramon Adop gairebé va marcar per a NUMANCIA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Francisco José Julve, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Ivan Búrzashki es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Queso Mecánico F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mecánico va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 6, però en Isaak Altzega va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.