Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Camuñas F.C. (777937) - Moyatovic Team (1578014) » 665270585: T64/J9/VII

Liga 665270585 Información oficial sobre el partido 665270585 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.244 (38280)

F.C.Calzonazos Alineación oficial del equipo 'F.C.Calzonazos' en el partido 1 - 1 U.D. Arrancatapinos Alineación oficial del equipo 'U.D. Arrancatapinos' en el partido
0 - 1 Adjona de Gracia (30')
Àlex Guirro (49') 1 - 1
F.C.Calzonazos Alineación oficial del equipo 'F.C.Calzonazos' en el partido 1 - 1 U.D. Arrancatapinos Alineación oficial del equipo 'U.D. Arrancatapinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Calzonazos Alineación oficial del equipo 'F.C.Calzonazos' en el partido 2 - 1 U.D. Arrancatapinos Alineación oficial del equipo 'U.D. Arrancatapinos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,4 % 2,7 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Calzonazos

Goles Goles

  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Àlex Guirro, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Félix Iñiguez va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Balbín Medina Figueroa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 es va veure una gran oportunitat per a F.C.Calzonazos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hèctor Planells, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Javier Bordás va fer una magnífica centrada, però la rematada de Luka Lauenstein va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): F.C.Calzonazos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Félix Iñiguez en un 1 contra 1 amb el porter Balbín Medina Figueroa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raúl Vedeja va estar a punt d'avançar els locals al minut 89 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hèctor Planells de F.C.Calzonazos es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

U.D. Arrancatapinos

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Passats 30 minuts de partit, Arrancatapinos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Adjona de Gracia es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 79, quan en 莫 (Mo) 明毅 (Mingyi) va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Zumárraga de Arrancatapinos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.