Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CSKA Ghindibon (1431346) - Sporting de Perkistan (435869) » 665269858: T64/J9/VII

Liga 665269858 Información oficial sobre el partido 665269858 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.231 (38267)

Dips Alineación oficial del equipo 'Dips' en el partido 3 - 1 Sporting de Perkistan Alineación oficial del equipo 'Sporting de Perkistan' en el partido
Edu Bodoque (29') 1 - 0
Hermes Mendes Simões (30') 2 - 0
Edu Bodoque (39') 3 - 0
3 - 1 Pedro José Ribes (64')
Dips Alineación oficial del equipo 'Dips' en el partido 3 - 1 Sporting de Perkistan Alineación oficial del equipo 'Sporting de Perkistan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dips Alineación oficial del equipo 'Dips' en el partido 2 - 0 Sporting de Perkistan Alineación oficial del equipo 'Sporting de Perkistan' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dips

Goles Goles

  • 135 Minuto 29 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Edu Bodoque de Dips va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Dips va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Hermes Mendes Simões va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Edu Bodoque va incrementar l'avantatge de Dips amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Derek Dijkstra de Dips va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sporting de Perkistan

Goles Goles

  • 152 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Perkistan va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Pedro José Ribes va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Perkistan va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Estébanez Cabos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 33, un contraatac del Perkistan no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Sergio Guallart perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Juan Maldonado ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 206 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Rolando Macaluso va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Virgílio Dutra va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pau Aldasoro de Perkistan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.