Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Finete United (772491) - F.M.Gracia (312744) » 665269744: T64/J9/VII

Liga 665269744 Información oficial sobre el partido 665269744 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.229 (38265)

Real Sporting La Calzada Alineación oficial del equipo 'Real Sporting La Calzada' en el partido 1 - 3 Manguito clasico Alineación oficial del equipo 'Manguito clasico' en el partido
0 - 1 Carlos Villa (9')
0 - 2 José Quintín (28')
Alberto Infantas (60') 1 - 2
1 - 3 Carlos Villa (79')
Real Sporting La Calzada Alineación oficial del equipo 'Real Sporting La Calzada' en el partido 1 - 3 Manguito clasico Alineación oficial del equipo 'Manguito clasico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Sporting La Calzada Alineación oficial del equipo 'Real Sporting La Calzada' en el partido 2 - 2 Manguito clasico Alineación oficial del equipo 'Manguito clasico' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,8 % 37,4 % 30,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sporting La Calzada

Goles Goles

  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Armando Lamas Cabrera va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sporting, Alberto Infantas, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 el Sporting va posar setge sobre la defensa central visitant però en Armando Lamas Cabrera no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Óscar Cornel va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 20, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alberto Infantas s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Manguito clasico

Goles Goles

  • 170 Minuto 9 (Gol de falta): Al minut 9 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Carlos Villa va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, el Manguito va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en José Quintín, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Passaven 79 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Carlos Villa va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Manguito va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Quintín va sortir per sobre el travesser.
  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Manguito quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Casto Tembras va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després de 24 minuts, Jorge Roca va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Teodoro Pedrero va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jorge Roca, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jorge Roca va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sporting. La jugada d'estratègia del Manguito per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Nicolás Blanch va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.