Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. GranTofu (488580) - Cedo (1579569) » 665269464: T64/J9/VII

Liga 665269464 Información oficial sobre el partido 665269464 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.224 (38260)

Lóstrego fugaz Alineación oficial del equipo 'Lóstrego fugaz' en el partido 1 - 1 Cedo Alineación oficial del equipo 'Cedo' en el partido
0 - 1 Rostislav Mitev (83')
Jordi Fauchs (84') 1 - 1
Lóstrego fugaz Alineación oficial del equipo 'Lóstrego fugaz' en el partido 1 - 1 Cedo Alineación oficial del equipo 'Cedo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lóstrego fugaz Alineación oficial del equipo 'Lóstrego fugaz' en el partido 2 - 1 Cedo Alineación oficial del equipo 'Cedo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lóstrego fugaz

Goles Goles

  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jordi Fauchs de Lóstrego va aconseguir igualar el partit al minut 84, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Lóstrego per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Emilio Galván, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Lóstrego va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Balentin Urrasun en un 1 contra 1 amb el porter Juan Luis Mareval, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Lóstrego va estar a punt de posar-se per davant al minut 70 però Jordi Fauchs va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79, Bernard Srzić arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernard Srzić de Lóstrego va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Izukaitz Aritxaga de Lóstrego va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cedo

Goles Goles

  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Rostislav Mitev que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Olimpio Rocha Simões de Cedo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 21, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Ángel Andrés Echenique va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 205 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Juan Luis Mareval marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Abner Hervoso que va xutar a fora per molt poc.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Cedo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 51, quan Julio César Calzador va quedar-se sol davant el porter Diego Monforte, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Adrián Manjón hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ángel Andrés Echenique havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 270 Minuto 85 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Cedo al minut 85, però el xut de Rinaldo Grisard va topar amb la tanca defensiva.