Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Villar del Yermo (312667) - bachis f.c (1335396) » 665269410: T64/J9/VII

Liga 665269410 Información oficial sobre el partido 665269410 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.223 (38259)

FC Villar del Yermo Alineación oficial del equipo 'FC Villar del Yermo' en el partido 2 - 1 Nostromo C.F. Alineación oficial del equipo 'Nostromo C.F.' en el partido
Salehe Bayo (12') 1 - 0
1 - 1 Bartolomeu da Gudiña (33')
Timo Stäbler (58') 2 - 1
FC Villar del Yermo Alineación oficial del equipo 'FC Villar del Yermo' en el partido 2 - 1 Nostromo C.F. Alineación oficial del equipo 'Nostromo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Villar del Yermo Alineación oficial del equipo 'FC Villar del Yermo' en el partido 6 - 0 Nostromo C.F. Alineación oficial del equipo 'Nostromo C.F.' en el partido
Es un cenizo 5.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Villar del Yermo

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Villar van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Salehe Bayo.
  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 58 gràcies a la jugada de Timo Stäbler, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 4 (Ocasión tiro lejano): Al minut 4 un refús amb el peu d'en Martín Fernán Jiménez va anar a parar als peus del Timo Stäbler que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, Salehe Bayo gairebé va marcar per a Villar des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Salehe Bayo quasi dona a Villar l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Galvarino Zercalde, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Villar a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Timo Stäbler va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Timo Stäbler.

Nostromo C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 33 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Bartolomeu da Gudiña de Nostromo marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Bernardo Carcer va fer al minut 75 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Eduardo Mateo-Sagasta, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 260 Minuto 89 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Marcos Gayán, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lorenzo Sáenz de Nostromo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.