Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D. Entremuro Promesas (775413) - The kekas (315373) » 665269265: T64/J1/VII

Liga 665269265 Información oficial sobre el partido 665269265 en Hattrick

26.09.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / VII.221 (38257)

Terzaga Boys Alineación oficial del equipo 'Terzaga Boys' en el partido 3 - 2 Real d Madrid Alineación oficial del equipo 'Real d Madrid' en el partido
Florinel Bălăşescu (27') 1 - 0
1 - 1 Massimiliano Carnea (31')
1 - 2 Ferrán Errazu (69')
Salvador Planas (70') 2 - 2
Eztebe Tanburindegi (89') 3 - 2
Terzaga Boys Alineación oficial del equipo 'Terzaga Boys' en el partido 3 - 2 Real d Madrid Alineación oficial del equipo 'Real d Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Terzaga Boys Alineación oficial del equipo 'Terzaga Boys' en el partido 4 - 1 Real d Madrid Alineación oficial del equipo 'Real d Madrid' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terzaga Boys

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Florinel Bălăşescu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Terzaga.
  • 114 Minuto 70 (Gol de penalti): Al minut 70, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Salvador Planas no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Terzaga va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 89 Eztebe Tanburindegi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Terzaga va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Florinel Bălăşescu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Eztebe Tanburindegi va servir per deixar enrere el gegant Heraitz Arruebarrenea al minut 17, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Francesc Frau, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Terzaga va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Salvador Planas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alessandro Pesando.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luis Enrique Rubio Gómez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Miguel Narváez Barba quasi marca en una jugada assajada de córner que Luis Enrique Rubio Gómez havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Al minut 76, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eztebe Tanburindegi de Terzaga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real d Madrid

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 31 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Massimiliano Carnea marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 69, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ferrán Errazu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Burni Behorbide es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.