Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Akra Lucentum (438355) - DinaLink (441164) » 665269016: T64/J9/VII

Liga 665269016 Información oficial sobre el partido 665269016 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.216 (38252)

kemasteda Alineación oficial del equipo 'kemasteda' en el partido 1 - 1 DinaLink Alineación oficial del equipo 'DinaLink' en el partido
0 - 1 Urtun Aldabalde (34')
Manuel Rubio Orduña (47') 1 - 1
kemasteda Alineación oficial del equipo 'kemasteda' en el partido 1 - 1 DinaLink Alineación oficial del equipo 'DinaLink' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kemasteda Alineación oficial del equipo 'kemasteda' en el partido 2 - 1 DinaLink Alineación oficial del equipo 'DinaLink' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,5 % 1,8 % 14,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kemasteda

Goles Goles

  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del kemasteda van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Manuel Rubio Orduña va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Daniel Zaydan va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de kemasteda.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): kemasteda va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 58 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Horacio Rollán ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el kemasteda sortien al contraatac. La falta llançada per Baltasar Deles va sortir força alta sense massa perill.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): kemasteda va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Baltasar Deles va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antton Amorena.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Zaydan de kemasteda es va emportar una amonestació al minut 3 per provocar un rival.

DinaLink

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ivan Chittaro arribés a peus de Urtun Aldabalde, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a DinaLink el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Dan-Erik Börjesson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dan-Erik Börjesson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.