Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Smart Signs (314698) - CMUA C.F. (1367519) » 665268738: T64/J9/VII

Liga 665268738 Información oficial sobre el partido 665268738 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.211 (38247)

Los Golas de Castellar Alineación oficial del equipo 'Los Golas de Castellar' en el partido 0 - 3 CMUA C.F. Alineación oficial del equipo 'CMUA C.F.' en el partido
0 - 1 Jimbo Suutsche (81')
0 - 2 Emanuel Nickel (87')
0 - 3 Alberto Guerrero (89')
Los Golas de Castellar Alineación oficial del equipo 'Los Golas de Castellar' en el partido 0 - 3 CMUA C.F. Alineación oficial del equipo 'CMUA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Golas de Castellar Alineación oficial del equipo 'Los Golas de Castellar' en el partido 3 - 1 CMUA C.F. Alineación oficial del equipo 'CMUA C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,0 % 1,9 % 15,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Golas de Castellar

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Fèlix Ponjoan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Castellar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Castellar per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan David Doniániz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Castellar sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Víctor Erloeta, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Castellar va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Luis González va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Castellar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Víctor Solbes ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fèlix Ponjoan va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Jaime Gutiérrez Caviedes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Fèlix Ponjoan va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Fèlix Ponjoan va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Juan José Terra de Castellar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

CMUA C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Passats 81 minuts de partit, CMUA es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jimbo Suutsche es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Emanuel Nickel, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de CMUA, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Alberto Guerrero va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a CMUA al minut 31, però el xut de Alberto Guerrero va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Jorge Cascall va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lolo Topete va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Xeromé Chapa va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Lolo Topete va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Guerrero de CMUA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.