Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santander_United (1581214) - Bayern de San Agustín (1366412) » 665268401: T64/J9/VII

Liga 665268401 Información oficial sobre el partido 665268401 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.205 (38241)

Fc davicillo Alineación oficial del equipo 'Fc davicillo ' en el partido 1 - 1 Atletico La Loma F.C Alineación oficial del equipo 'Atletico La Loma F.C' en el partido
Antxon Gaztañatzagoitia (75') 1 - 0
1 - 1 Pepe Cao de Benos (86')
Fc davicillo Alineación oficial del equipo 'Fc davicillo ' en el partido 1 - 1 Atletico La Loma F.C Alineación oficial del equipo 'Atletico La Loma F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc davicillo Alineación oficial del equipo 'Fc davicillo ' en el partido 2 - 1 Atletico La Loma F.C Alineación oficial del equipo 'Atletico La Loma F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,5 % 29,2 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc davicillo

Goles Goles

  • 124 Minuto 75 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 75 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Antxon Gaztañatzagoitia llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): davicillo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dominik Zabilka en un 1 contra 1 amb el porter Óscar Pérez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antxon Gaztañatzagoitia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Atletico La Loma F.C

Goles Goles

  • 162 Minuto 86 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 86, quan Pepe Cao de Benos va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Javier Olivar de Atletico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atletico van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pablo Andrés Lappenti, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Rodrigo Santolo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 82, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Manuel Abril va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Andrés Lappenti de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.