Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. F. S. Parque Rozas (988418) - Cartujo C.D. (118063) » 665267745: T64/J13/VII

Liga 665267745 Información oficial sobre el partido 665267745 en Hattrick

19.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VII.193 (38229)

C. F. S. Parque Rozas Alineación oficial del equipo 'C. F. S. Parque Rozas' en el partido 3 - 4 Cartujo C.D. Alineación oficial del equipo 'Cartujo C.D.' en el partido
0 - 1 Eduardo Navarro (14')
0 - 2 Ahmet Adışah (25')
Claudio Valera Murcia (49') 1 - 2
Pau Olarte (58') 2 - 2
Oriol Sarsanedas (66') 3 - 2
3 - 3 Viktor Schümperli (68')
3 - 4 Udo Romrod (90')
C. F. S. Parque Rozas Alineación oficial del equipo 'C. F. S. Parque Rozas' en el partido 3 - 4 Cartujo C.D. Alineación oficial del equipo 'Cartujo C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C. F. S. Parque Rozas Alineación oficial del equipo 'C. F. S. Parque Rozas' en el partido 1 - 4 Cartujo C.D. Alineación oficial del equipo 'Cartujo C.D.' en el partido
Tiene suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. F. S. Parque Rozas

Goles Goles

  • 101 Minuto 49 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Claudio Valera Murcia trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Pau Olarte va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Parque empatava el partit, 2 a 2, al minut 58.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): El jugador Oriol Sarsanedas de Parque, després de 66 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Parque va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Oriol Sarsanedas en un 1 contra 1 amb el porter Will Burke, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 201 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Oriol Sarsanedas no va entrar per centímetres.
  • 200 Minuto 29 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 29. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Alejandro Ruipérez la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Passaven 33 minuts quan Pau Olarte des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Claudio Valera Murcia va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 33 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Parque van sortir al contraatac al minut 52, però Pau Olarte va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oriol Sarsanedas de Parque la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Colin Ott.

Cartujo C.D.

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Eduardo Navarro que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Cartujo.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Ramon Corbí va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Cartujo, Ahmet Adışah, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ventura Escardó va anar directament als peus de Viktor Schümperli que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 3.
  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Udo Romrod va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Hallstein Bakke després de 51 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Teemu Martikka va poder desviar-lo a córner.
  • 215 Minuto 55 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Teodoro Bürlimann va intentar anar-se'n per velocitat al minut 55 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Cartujo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Teemu Martikka va desviar el xut final de Udo Romrod després d'una sèrie de rebots i molta confusió.