Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Híspalis FC (314632) - Al-Andalus Gades (1416170) » 665267674: T64/J9/VII

Liga 665267674 Información oficial sobre el partido 665267674 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.192 (38228)

Dinamo de Gasteiz Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Gasteiz' en el partido 2 - 0 DWT Club Alineación oficial del equipo 'DWT Club' en el partido
Fernando Rendueles (60') 1 - 0
Mustafa Kemal Kadir (72') 2 - 0
Dinamo de Gasteiz Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Gasteiz' en el partido 2 - 0 DWT Club Alineación oficial del equipo 'DWT Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dinamo de Gasteiz Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Gasteiz' en el partido 2 - 0 DWT Club Alineación oficial del equipo 'DWT Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Gasteiz

Goles Goles

  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): Corria el minut 60 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Fernando Rendueles, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 72 (Gol de falta): Al minut 72 en Mustafa Kemal Kadir va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Gasteiz per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cipriano Jesus, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Mustafa Kemal Kadir va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Mustafa Kemal Kadir del Gasteiz ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48, Emanuel Anasagasti arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Juan Luis Gaviria gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Amar Šekarić va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jonne Tokkari, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Izer Zuñiga de Gasteiz va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

DWT Club

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Enrique Ederra va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.