Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almeja Pocha (799490) - Bouscat FC (30806) » 665267448: T64/J9/VII

Liga 665267448 Información oficial sobre el partido 665267448 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.188 (38224)

Atlético de Cydonia FC Alineación oficial del equipo 'Atlético de Cydonia FC' en el partido 1 - 0 Georgelas FC Alineación oficial del equipo 'Georgelas FC' en el partido
Manolo Leon Urquijo (15') 1 - 0
Atlético de Cydonia FC Alineación oficial del equipo 'Atlético de Cydonia FC' en el partido 1 - 0 Georgelas FC Alineación oficial del equipo 'Georgelas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético de Cydonia FC Alineación oficial del equipo 'Atlético de Cydonia FC' en el partido 2 - 1 Georgelas FC Alineación oficial del equipo 'Georgelas FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Cydonia FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Atlético, atacant per l'esquerra al minut 15, va aprofitar el magnífic llançament de Manolo Leon Urquijo per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Bojan Žikić va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atlético.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Atlético va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manolo Leon Urquijo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fernando Maceda.
  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Amb 13 minuts disputats, Lorenzo Echavarría gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Fernando Maceda va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Georgelas. La jugada d'estratègia del Atlético per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Patricio Bascuñan va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Patricio Bascuñan va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Georgelas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Georgelas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Álvaro Zamanillo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Georgelas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Quique Andrade es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Daniel Maceda va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Romeu Feal, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.