Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stennorth FC (1340150) - FC Rocatranca (314964) » 665267335: T64/J9/VII

Liga 665267335 Información oficial sobre el partido 665267335 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.186 (38222)

la mar de buenos Alineación oficial del equipo 'la mar de buenos' en el partido 1 - 2 Carracas sd Alineación oficial del equipo 'Carracas sd' en el partido
0 - 1 Igari Ekaranbarria (21')
Arseni Valens (28') 1 - 1
1 - 2 Sandoa Culebras (81')
la mar de buenos Alineación oficial del equipo 'la mar de buenos' en el partido 1 - 2 Carracas sd Alineación oficial del equipo 'Carracas sd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
la mar de buenos Alineación oficial del equipo 'la mar de buenos' en el partido 1 - 2 Carracas sd Alineación oficial del equipo 'Carracas sd' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,9 % 0,2 % 93,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la mar de buenos

Goles Goles

  • 114 Minuto 28 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 28. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Arseni Valens va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Roberto Vianes va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Teodor Chale de buenos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Amado Balay de buenos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Carracas sd

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): En Igari Ekaranbarria donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 21 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Niccolò Folliero el va rematar Sandoa Culebras amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Javier Pareja ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Carracas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sandoa Culebras, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Eduardo Curiaciviart, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nacho Bermejo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Es duien 47 minuts de partit jugats quan Salvador García de la Cuesta va estar a punt de posar per davant a Carracas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Eduardo Curiaciviart va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Sandoa Culebras va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Ferran Germés, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 80 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Javier Pareja després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Eduardo Curiaciviart va poder desviar-lo a córner.