Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hyaku Nin Giri (800633) - Armilla FC (1589272) » 665267127: T64/J13/VII

Liga 665267127 Información oficial sobre el partido 665267127 en Hattrick

19.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VII.182 (38218)

Hyaku Nin Giri Alineación oficial del equipo 'Hyaku Nin Giri' en el partido 1 - 0 CSKA de FENE Alineación oficial del equipo 'CSKA de FENE' en el partido
Federico Díaz de Garato (87') 1 - 0
Hyaku Nin Giri Alineación oficial del equipo 'Hyaku Nin Giri' en el partido 1 - 0 CSKA de FENE Alineación oficial del equipo 'CSKA de FENE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hyaku Nin Giri Alineación oficial del equipo 'Hyaku Nin Giri' en el partido 0 - 1 CSKA de FENE Alineación oficial del equipo 'CSKA de FENE' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hyaku Nin Giri

Goles Goles

  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Berserk va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Manolo Rodal, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Federico Díaz de Garato que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 10 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jaime Barbacana, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Berserk van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 83, però Carlos Despou va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Federico Díaz de Garato de Berserk es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime Barbacana de Berserk va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Suárez de Berserk va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CSKA de FENE

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 36 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Pablo Hernán Baronio ja els havia advertit que el porter contrari, en David Quiñónez, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CSKA que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nick Schneiderlein, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.