Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.Zaragoza (1370567) - A.D. Peñagrande (1372666) » 665267112: T64/J9/VII

Liga 665267112 Información oficial sobre el partido 665267112 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.182 (38218)

R.Zaragoza Alineación oficial del equipo 'R.Zaragoza' en el partido 2 - 0 A.D. Peñagrande Alineación oficial del equipo 'A.D. Peñagrande' en el partido
Orlín Hernández Campos (65') 1 - 0
Nicola Jacovone (74') 2 - 0
R.Zaragoza Alineación oficial del equipo 'R.Zaragoza' en el partido 2 - 0 A.D. Peñagrande Alineación oficial del equipo 'A.D. Peñagrande' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.Zaragoza Alineación oficial del equipo 'R.Zaragoza' en el partido 4 - 0 A.D. Peñagrande Alineación oficial del equipo 'A.D. Peñagrande' en el partido
Tiene mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.Zaragoza

Goles Goles

  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els seguidors del R.Zaragoza contenien la respiració mentre en Orlín Hernández Campos s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): R.Zaragoza va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Nicola Jacovone va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): R.Zaragoza per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Giorgio Piasini va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a R.Zaragoza per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Giorgio Piasini, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Orlín Hernández Campos va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Gniewosz Roczek que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Moreno Camara, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

A.D. Peñagrande

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de Francisco Javier Galdón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Óscar Tomé no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sergio Roco de Godoy no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Argain Baraia estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, David Caballero va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Miguel Simón de Peñagrande va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.