Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raspu Team (123667) - España Raptors (1577821) » 665267076: T64/J14/VII

Liga 665267076 Información oficial sobre el partido 665267076 en Hattrick

26.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VII.181 (38217)

Vino Paquedarse CF Alineación oficial del equipo 'Vino Paquedarse CF' en el partido 4 - 0 España Raptors Alineación oficial del equipo 'España Raptors' en el partido
莫 (Mo) 镕麟 (Ronglin) (20') 1 - 0
莫 (Mo) 镕麟 (Ronglin) (36') 2 - 0
Salusti Mingolarra (37') 3 - 0
Auraş Mălinici (73') 4 - 0
Vino Paquedarse CF Alineación oficial del equipo 'Vino Paquedarse CF' en el partido 4 - 0 España Raptors Alineación oficial del equipo 'España Raptors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Vino Paquedarse CF Alineación oficial del equipo 'Vino Paquedarse CF' en el partido 5 - 0 España Raptors Alineación oficial del equipo 'España Raptors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vino Paquedarse CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Passats 20 minuts, 莫 (Mo) 镕麟 (Ronglin), per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Paquedarse es posava per davant!
  • 186 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Paquedarse va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en 莫 (Mo) 镕麟 (Ronglin), la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Paquedarse va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Salusti Mingolarra progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Als 73 minuts de joc, els nois de Paquedarse van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Auraş Mălinici augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Auraş Mălinici gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergi Muns va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Auraş Mălinici, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): 莫 (Mo) 镕麟 (Ronglin) una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Sergi Muns va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mats Schjelderup. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local David Xipell va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Nicomedes de Paquedarse la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Raymundo Echavarri de Paquedarse va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

España Raptors

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Bernhard Frommelt va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Bernhard Frommelt va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Raptors va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 63, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Luis Honesto.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joel Redsven de Raptors es va guanyar la targeta groga merescudament.