Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El rayas FC (1338534) - Dinamo del Henares (991665) » 665265041: T64/J9/VII

Liga 665265041 Información oficial sobre el partido 665265041 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.145 (38181)

Alberto Gutierrez Alineación oficial del equipo 'Alberto Gutierrez' en el partido 2 - 0 Shadowblack Alineación oficial del equipo 'Shadowblack' en el partido
Nicolás 'el Gaita' Núñez del Prado (38') 1 - 0
辜 (Gu) 其凯 (Qikai) (57') 2 - 0
Alberto Gutierrez Alineación oficial del equipo 'Alberto Gutierrez' en el partido 2 - 0 Shadowblack Alineación oficial del equipo 'Shadowblack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Alberto Gutierrez Alineación oficial del equipo 'Alberto Gutierrez' en el partido 6 - 1 Shadowblack Alineación oficial del equipo 'Shadowblack' en el partido
Es un cenizo 5.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alberto Gutierrez

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nicolás 'el Gaita' Núñez del Prado ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Gutierrez es posava per davant 1 a 0.
  • 130 Minuto 57 (Gol de falta): Al minut 57 en 辜 (Gu) 其凯 (Qikai) va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): 辜 (Gu) 其凯 (Qikai) quasi dona a Gutierrez l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 205 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Josu Paynel marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Roberto Anero que va xutar a fora per molt poc.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Nicolás 'el Gaita' Núñez del Prado va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nicolás 'el Gaita' Núñez del Prado de Gutierrez va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Roberto Anero va rematar alt.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nicolás 'el Gaita' Núñez del Prado. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Roberto Anero de Gutierrez va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicolás 'el Gaita' Núñez del Prado.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josu Paynel de Gutierrez va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Shadowblack

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Gordoncillo de Shadowblack amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.