Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Les Barraques (486225) - CAAMAÑO (990066) » 665264426: T64/J9/VII

Liga 665264426 Información oficial sobre el partido 665264426 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.134 (38170)

R. Santa Eulalia de Tábara Alineación oficial del equipo 'R. Santa Eulalia de Tábara' en el partido 0 - 3 DEVICE F. C. Alineación oficial del equipo 'DEVICE F. C.' en el partido
0 - 1 Pablo Morote (42')
0 - 2 Sebastian Schramberg (56')
0 - 3 Juan Manuel Corbí (81')
R. Santa Eulalia de Tábara Alineación oficial del equipo 'R. Santa Eulalia de Tábara' en el partido 0 - 3 DEVICE F. C. Alineación oficial del equipo 'DEVICE F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
R. Santa Eulalia de Tábara Alineación oficial del equipo 'R. Santa Eulalia de Tábara' en el partido 0 - 5 DEVICE F. C. Alineación oficial del equipo 'DEVICE F. C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R. Santa Eulalia de Tábara

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Eulalia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Carmelo Trencavel ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Eulalia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Eduardo del Llano va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Eulalia enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Álvaro Calahorra, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Eduardo del Llano s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

DEVICE F. C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 42 (Gol de penalti): En Pablo Morote va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 42. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, Sebastian Schramberg va augmentar l'avantatge de DEVICE a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juan Manuel Corbí de DEVICE l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 81 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Óscar María Gil de Atienza, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pablo Morote no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de DEVICE a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Julio García Talavera va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Eulalia. La jugada d'estratègia del DEVICE per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Julio García Talavera va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Pablo Morote va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Óscar María Gil de Atienza va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Aarón Serrapio quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Óscar María Gil de Atienza, però la pilota va topar amb el travesser.