Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jorge Prieto FC (493507) - valencia cf (118372) » 665262800: T64/J9/VII

Liga 665262800 Información oficial sobre el partido 665262800 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.105 (38141)

Jorge Prieto FC Alineación oficial del equipo 'Jorge Prieto FC' en el partido 4 - 0 Minona de Kiev C.D. Alineación oficial del equipo 'Minona de Kiev C.D.' en el partido
Marcel·lí Moré (2') 1 - 0
Javier Vaquerizo (8') 2 - 0
Manuel Rosa 'Manolito' Cordeiro (60') 3 - 0
Víctor Caponis (87') 4 - 0
Jorge Prieto FC Alineación oficial del equipo 'Jorge Prieto FC' en el partido 4 - 0 Minona de Kiev C.D. Alineación oficial del equipo 'Minona de Kiev C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jorge Prieto FC Alineación oficial del equipo 'Jorge Prieto FC' en el partido 0 - 1 Minona de Kiev C.D. Alineación oficial del equipo 'Minona de Kiev C.D.' en el partido
Tiene mucha potra 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jorge Prieto FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Marcel·lí Moré de Prieto, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 140 Minuto 8 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Prieto el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Javier Vaquerizo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 142 Minuto 60 (Gol de contra por la izquierda): En Manuel Rosa 'Manolito' Cordeiro va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Víctor Caponis va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Prieto ho intentava per la dreta per mitjà de Nare Otzoitorre, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 207 Minuto 47 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Prieto va ser a punt de marcar al minut 47, quan el seu jugador Cemil Düz va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 61 quan Gabi Hagivreta de Prieto gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El Prieto va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Cemil Düz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Guillermo Romero Osborne de Prieto va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Minona de Kiev C.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 27 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Iván Deu l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Prieto. La jugada d'estratègia del Minona per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Neftalí Roca va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduardo Viñas de Minona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41 de partit, Eduardo Viñas de Minona va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.