Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los pringadillos (435195) - Portodomingo F.C. (1371092) » 665262595: T64/J14/VII

Liga 665262595 Información oficial sobre el partido 665262595 en Hattrick

26.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VII.101 (38137)

woxter Alineación oficial del equipo 'woxter' en el partido 1 - 2 Pequeños dictadores Alineación oficial del equipo 'Pequeños dictadores' en el partido
Òscar Tatay (72') 1 - 0
1 - 1 Alberto Escarramad (73')
1 - 2 Tomás Valero (74')
woxter Alineación oficial del equipo 'woxter' en el partido 1 - 2 Pequeños dictadores Alineación oficial del equipo 'Pequeños dictadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
woxter Alineación oficial del equipo 'woxter' en el partido 1 - 2 Pequeños dictadores Alineación oficial del equipo 'Pequeños dictadores' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,2 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

woxter

Goles Goles

  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Víctor Viso estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Òscar Tatay va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 16 (Ocasión de penalti): woxter es va veure beneficiat per la polèmica al minut 16, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Virgili Pera va relliscar al moment de fer el xut i el porter Arnatz Garaitaondo no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, David Rotulo de woxter va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Pequeños dictadores

Goles Goles

  • 163 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Alberto Escarramad que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Tomás Valero que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a dictadores.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de dictadores va anar a parar a la dreta de l'atac on en Samuel Menéndez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alberto Escarramad que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alberto Escarramad ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Hugo Serrano. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.