Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

a la parrilla (315108) - pi + 10 (122881) » 665262548: T64/J1/VII

Liga 665262548 Información oficial sobre el partido 665262548 en Hattrick

26.09.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / VII.101 (38137)

Real Magic Team Alineación oficial del equipo 'Real Magic Team' en el partido 2 - 0 caperusa Alineación oficial del equipo 'caperusa' en el partido
Fernando Bustingorri (5') 1 - 0
Ignacio Miralles (31') 2 - 0
Real Magic Team Alineación oficial del equipo 'Real Magic Team' en el partido 2 - 0 caperusa Alineación oficial del equipo 'caperusa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Magic Team Alineación oficial del equipo 'Real Magic Team' en el partido 2 - 1 caperusa Alineación oficial del equipo 'caperusa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,5 % 31,7 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Magic Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Magic, atacant per l'esquerra al minut 5, va aprofitar el magnífic llançament de Fernando Bustingorri per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Amb 31 minuts jugats, en Ignacio Miralles va augmentar l'avantatge de Magic a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Passaven 11 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ramon Jesús Bartolí va rematar alt.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Xavi Borràs va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però 贾 (Jia) 贵麟 (Guilin) va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Magic van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Miguel Gerona no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Miguel Gerona gairebé va marcar per a Magic des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Ramon Jesús Bartolí es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Miralles de Magic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Abendaño de Magic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

caperusa

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 38 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Eduard Xena amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del caperusa van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Eduard Xena, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.