Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zapillo City (486370) - AACC ZARAGOZA UNION (1435621) » 665262354: T64/J9/VII

Liga 665262354 Información oficial sobre el partido 665262354 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.97 (38133)

Barcelona total Alineación oficial del equipo 'Barcelona total' en el partido 2 - 0 Candana City Alineación oficial del equipo 'Candana City' en el partido
Ricardo Escuer (59') 1 - 0
Isaac Cruelles (82') 2 - 0
Barcelona total Alineación oficial del equipo 'Barcelona total' en el partido 2 - 0 Candana City Alineación oficial del equipo 'Candana City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Barcelona total Alineación oficial del equipo 'Barcelona total' en el partido 4 - 1 Candana City Alineación oficial del equipo 'Candana City' en el partido
Tiene mala suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona total

Goles Goles

  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 59 gràcies a la jugada de Ricardo Escuer, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Isaac Cruelles, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Barcelona.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raúl Hortezuelo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Barcelona va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Carlos Guendulain va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Antoriano va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Héctor Ochoa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Barcelona va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antòni Massana va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Héctor Ochoa.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Eduardo Remedios va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Barcelona va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 52 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergio Salgado ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 208 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Antòni Massana va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 81. En Raúl Hortezuelo va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Jesús Romero de Barcelona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Candana City

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Genís Rodellas va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felipe Mantilla de Candana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.