Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC BERROS (1332405) - Cérvols FC (1588288) » 665262092: T64/J14/VII

Liga 665262092 Información oficial sobre el partido 665262092 en Hattrick

26.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VII.92 (38128)

Eternity FC Alineación oficial del equipo 'Eternity FC' en el partido 1 - 1 petisoskrambanales F.C. Alineación oficial del equipo 'petisoskrambanales F.C.' en el partido
Gregorio Gama (19') 1 - 0
1 - 1 Jesús Castolba (35')
Eternity FC Alineación oficial del equipo 'Eternity FC' en el partido 1 - 1 petisoskrambanales F.C. Alineación oficial del equipo 'petisoskrambanales F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eternity FC Alineación oficial del equipo 'Eternity FC' en el partido 3 - 1 petisoskrambanales F.C. Alineación oficial del equipo 'petisoskrambanales F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eternity FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Eternity s'avançava al marcador al minut 19, després d'un rebot que va caçar en Gregorio Gama per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Atanas Staykov gairebé va marcar per a Eternity des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Javier Cerrillo al minut 30 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vittorio Barresi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Atanas Staykov del Eternity ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Eternity va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Ibai Ezkerrena va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gregori Abellana! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Gregorio Gama va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Eternity se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vittorio Barresi va estar a punt d'acabar en gol al minut 90, però el porter visitant Javier Cerrillo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

petisoskrambanales F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jesús Castolba per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ricardo Sarraz va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 28 de joc.
  • 270 Minuto 72 (Ocasión de falta): Jesús Castolba va xutar magistralment una falta al minut 72 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.