Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.S.D. Alcalá B (1594329) - calvizonios fc (1459294) » 665261624: T64/J9/VII

Liga 665261624 Información oficial sobre el partido 665261624 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.84 (38120)

R.S.D. Alcalá B Alineación oficial del equipo 'R.S.D. Alcalá B' en el partido 1 - 0 Tigers Adeje Alineación oficial del equipo 'Tigers Adeje' en el partido
Kosimo Mauler (56') 1 - 0
R.S.D. Alcalá B Alineación oficial del equipo 'R.S.D. Alcalá B' en el partido 1 - 0 Tigers Adeje Alineación oficial del equipo 'Tigers Adeje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.S.D. Alcalá B Alineación oficial del equipo 'R.S.D. Alcalá B' en el partido 1 - 1 Tigers Adeje Alineación oficial del equipo 'Tigers Adeje' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,6 % 17,8 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.S.D. Alcalá B

Goles Goles

  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): El RSDA B era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Kosimo Mauler va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de RSDA B, l'equip va recuperar la pilota al minut 21 i va contraatacar. En Francisco Manuel Samper va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de RSDA B va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ihabar Melika, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Cláudio José Mineiro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tigers Adeje

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Hemyar Al-Yafei va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Claudio Paul Vigneri, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tigers van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Daniel Kraft, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Manuel Inza va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Tzvetan Tenchev de Tigers, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 55, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Romain Baret de Tigers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.