Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guillembek (121576) - Saiyans F.C. (1333857) » 665259497: T64/J9/VII

Liga 665259497 Información oficial sobre el partido 665259497 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.46 (38082)

Carlitos OC Alineación oficial del equipo 'Carlitos OC' en el partido 3 - 1 Saiyans F.C. Alineación oficial del equipo 'Saiyans F.C.' en el partido
Avelino Gil (30') 1 - 0
1 - 1 Danijel Arsić (35')
Aníbal Engativá (63') 2 - 1
Gabriel Clapés (74') 3 - 1
Carlitos OC Alineación oficial del equipo 'Carlitos OC' en el partido 3 - 1 Saiyans F.C. Alineación oficial del equipo 'Saiyans F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carlitos OC Alineación oficial del equipo 'Carlitos OC' en el partido 1 - 2 Saiyans F.C. Alineación oficial del equipo 'Saiyans F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,7 % 44,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carlitos OC

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Carlitos prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en Avelino Gil va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Carlitos, atacant per l'esquerra al minut 63, va aprofitar el magnífic llançament de Aníbal Engativá per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): El jugador Gabriel Clapés de Carlitos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aníbal Engativá va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Eric Udesen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Avelino Gil de Carlitos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Aníbal Engativá va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aníbal Engativá.

Saiyans F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 35 minuts Danijel Arsić va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Carl Hererberg va estar a punt de posar per davant a Saiyans amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ricardo Marina va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Saiyans va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Carl Hererberg es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Màrius de Nin va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 76, quan un error defensiu va deixar Carl Hererberg completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Phile Meysman va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Ricardo Marina.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Łucjan Czekalski va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ricardo Marina no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Máximo Gascón de Saiyans amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.