Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kadizlautern CF (30908) - FC Socrates (48334) » 665259105: T64/J9/VII

Liga 665259105 Información oficial sobre el partido 665259105 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.39 (38075)

CarabanchelCF Alineación oficial del equipo 'CarabanchelCF' en el partido 1 - 1 FC Sócrates Alineación oficial del equipo 'FC Sócrates' en el partido
Gabriel Ardisana (8') 1 - 0
1 - 1 Raúl Jubitero (76')
CarabanchelCF Alineación oficial del equipo 'CarabanchelCF' en el partido 1 - 1 FC Sócrates Alineación oficial del equipo 'FC Sócrates' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CarabanchelCF Alineación oficial del equipo 'CarabanchelCF' en el partido 2 - 1 FC Sócrates Alineación oficial del equipo 'FC Sócrates' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,9 % 3,7 % 18,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CarabanchelCF

Goles Goles

  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): El jugador Gabriel Ardisana de CarabanchelCF es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Gabriel Ardisana gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ivan Euler va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eduardo Cancino va rematar alt.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Pepe Bernabé es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El CarabanchelCF ho intentava per la dreta per mitjà de Alejandro Portilla, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Estanislao Villa Fernández per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ivan Euler va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): CarabanchelCF va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alejandro Portilla en un 1 contra 1 amb el porter Ivan Euler, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip CarabanchelCF Alejandro Portilla quasi marca al minut 81 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Víctor Julio Parra l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Esteban Osorio Burgos.

FC Sócrates

Goles Goles

  • 164 Minuto 76 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Raúl Jubitero va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Sócrates va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local 庄 (Zhuang) 平宏 (Pinghong) va desviar el xut final de Edward Deręgowski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sócrates que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Isaías Lourenço, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 205 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Raúl Jubitero de Sócrates va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Isaías Lourenço al minut 42 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Sócrates creava perill des de la dreta al minut 43, però en Hurbil Zumaeta, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Edward Deręgowski desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 260 Minuto 52 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Raúl Jubitero, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.