Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rubycon (1434161) - Servette Español (795980) » 665258264: T64/J9/VII

Liga 665258264 Información oficial sobre el partido 665258264 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.24 (38060)

Charmander Team Alineación oficial del equipo 'Charmander Team' en el partido 1 - 2 La Curva F.C Alineación oficial del equipo 'La Curva F.C' en el partido
0 - 1 Baptiste Clément (6')
Egieder Arrizubirieta (32') 1 - 1
1 - 2 Fernando Macías Ramírez (60')
Charmander Team Alineación oficial del equipo 'Charmander Team' en el partido 1 - 2 La Curva F.C Alineación oficial del equipo 'La Curva F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Charmander Team Alineación oficial del equipo 'Charmander Team' en el partido 2 - 1 La Curva F.C Alineación oficial del equipo 'La Curva F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,4 % 5,9 % 20,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Charmander Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Charmander una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Egieder Arrizubirieta, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Charmander va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manel Ortiz-Tamés va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fabian Röhlig.
  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Charmander Yago Cámara quasi marca al minut 9 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Roberto Ancín l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Roberto Ancín va estar a punt de marcar al minut 23 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Charmander va estar a punt de posar-se per davant al minut 47 però Alejandro Iriso va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Charmander per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 59, quan Egieder Arrizubirieta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Egieder Arrizubirieta hauria d'haver estat gol al minut 73 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 219 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Egieder Arrizubirieta va poder marcar per a Charmander en un servei de cantonada picat per en Carlos Alberto Rainer quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Nenko Hristov de Charmander va intentar batre la porteria rival al minut 86 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Charmander enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Alberto Rainer de Charmander la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

La Curva F.C

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): El jugador Baptiste Clément de Curva es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 140 Minuto 60 (Gol de contra de falta): El contraatac de Curva va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Fernando Macías Ramírez va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 2!