Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galeno (1337357) - sollurs (487969) » 665258097: T64/J9/VII

Liga 665258097 Información oficial sobre el partido 665258097 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.21 (38057)

PFC Patxap Football Club Alineación oficial del equipo 'PFC Patxap Football Club' en el partido 4 - 2 C.E. Turopeirans Alineación oficial del equipo 'C.E. Turopeirans' en el partido
Èric Pons (2') 1 - 0
1 - 1 José Ernesto Doña (35')
Giuliano Cena (61') 2 - 1
Anselmo Panadeiros (67') 3 - 1
Guillermo Caballero (77') 4 - 1
4 - 2 Daniel Tricaz (78')
PFC Patxap Football Club Alineación oficial del equipo 'PFC Patxap Football Club' en el partido 4 - 2 C.E. Turopeirans Alineación oficial del equipo 'C.E. Turopeirans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PFC Patxap Football Club Alineación oficial del equipo 'PFC Patxap Football Club' en el partido 1 - 3 C.E. Turopeirans Alineación oficial del equipo 'C.E. Turopeirans' en el partido
Tiene bastante suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,1 % 1,2 % 85,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PFC Patxap Football Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Èric Pons, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 115 Minuto 61 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Giuliano Cena de Football va fer un bon esprint per escapar-se de Daniel Tricaz i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Anselmo Panadeiros va incrementar l'avantatge de Football amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Guillermo Caballero va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Passaven 5 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Anselmo Panadeiros va rematar alt.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Elio 'La tanca' Mascitti! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfredo Aguilera de Football va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C.E. Turopeirans

Goles Goles

  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 35 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en José Ernesto Doña.
  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 78, el jugador visitant Daniel Tricaz va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Turopeirans va estar a punt d'empatar al 26 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alberto Cortés Valiente que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Adolfo Martínez Mendez va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Faisal Isir va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, un refús desafortunat de Faisal Isir, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Silvià Fenollar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Tricaz de Turopeirans la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Ernesto Doña de Turopeirans va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.