Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Verkache (1414103) - Yonkis de Badalona (991355) » 665257892: T64/J14/VII

Liga 665257892 Información oficial sobre el partido 665257892 en Hattrick

26.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VII.17 (38053)

Verkache Alineación oficial del equipo 'Verkache' en el partido 4 - 1 CE Manresa Alineación oficial del equipo 'CE Manresa' en el partido
Tristan Wanders (35') 1 - 0
Endel Hunt (38') 2 - 0
2 - 1 Isidoro da Casavella (83')
Theo Uller (85') 3 - 1
Spas Kostadinov (86') 4 - 1
Verkache Alineación oficial del equipo 'Verkache' en el partido 4 - 1 CE Manresa Alineación oficial del equipo 'CE Manresa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Verkache Alineación oficial del equipo 'Verkache' en el partido 3 - 1 CE Manresa Alineación oficial del equipo 'CE Manresa' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,5 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Verkache

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Verkache eren letals, i Tristan Wanders va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, Verkache va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Endel Hunt, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jerry van Rossem arribés a peus de Theo Uller, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Verkache el 3 - 1.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Spas Kostadinov de Verkache va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Domenico Gauzolino del Verkache ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Peter Klingler es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Spas Kostadinov va rematar alt.

CE Manresa

Goles Goles

  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Manresa va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Isidoro da Casavella va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Bogdan Krzysztoszek va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Ricardo David Gomes Alves va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lenin Delgado, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): En Niko Tjurin va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 33. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Santiago Mercadal de Manresa, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ricardo David Gomes Alves va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ricardo David Gomes Alves va ridiculitzar a en Domenico Gauzolino amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.