Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DTHSQ (1579454) - Garnacha FC (1584832) » 665257831: T64/J13/VII

Liga 665257831 Información oficial sobre el partido 665257831 en Hattrick

19.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VII.16 (38052)

SD. VALLADOLID Alineación oficial del equipo 'SD. VALLADOLID' en el partido 2 - 2 Garnacha FC Alineación oficial del equipo 'Garnacha FC' en el partido
0 - 1 Raúl Lanuza Conesa (13')
Yüksel Doğanay (26') 1 - 1
Yüksel Doğanay (67') 2 - 1
2 - 2 Javier Ruiz Correa (70')
SD. VALLADOLID Alineación oficial del equipo 'SD. VALLADOLID' en el partido 2 - 2 Garnacha FC Alineación oficial del equipo 'Garnacha FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SD. VALLADOLID Alineación oficial del equipo 'SD. VALLADOLID' en el partido 5 - 1 Garnacha FC Alineación oficial del equipo 'Garnacha FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD. VALLADOLID

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Passat el minut 26 de joc, Yüksel Doğanay facilitava les coses al VALLADOLID amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): Passats 67 minuts, Yüksel Doğanay, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. VALLADOLID es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Baldomero Carranes, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 18 minuts, en Guillaume Sablayrolles no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): VALLADOLID va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Anthony Mear ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): VALLADOLID per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 48, quan Guillaume Sablayrolles va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Anthony Mear va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Reinaldo Gomes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de VALLADOLID se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antoine Boutros de VALLADOLID va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Garnacha FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Garnacha van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Raúl Lanuza Conesa.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VALLADOLID. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Javier Ruiz Correa la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Garnacha es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Ole Bertelsen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Edson Assereto que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Lanuza Conesa.