Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Puertorealeña (119593) - Mafia FCI (795946) » 665257145: T64/J9/VII

Liga 665257145 Información oficial sobre el partido 665257145 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.4 (38040)

Denia CF Alineación oficial del equipo 'Denia CF' en el partido 2 - 0 Trebol dptvo FC Alineación oficial del equipo 'Trebol dptvo FC' en el partido
Mauricio Gracia (38') 1 - 0
Mauricio Gracia (42') 2 - 0
Denia CF Alineación oficial del equipo 'Denia CF' en el partido 2 - 0 Trebol dptvo FC Alineación oficial del equipo 'Trebol dptvo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Denia CF Alineación oficial del equipo 'Denia CF' en el partido 3 - 0 Trebol dptvo FC Alineación oficial del equipo 'Trebol dptvo FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Denia CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Denia s'avançava al marcador al minut 38, després d'un rebot que va caçar en Mauricio Gracia per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Denia a 2 - 0. Mauricio Gracia va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Denia van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 7, però Miguel Tejedor va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Yerai Quero va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marc Parladé va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Adrián Cendrero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Loís Purcet gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adrián Cendrero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Mauricio Gracia va rematar alt.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Marc Parladé gairebé va marcar per a Denia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Miguel Tejedor es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marc Parladé. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Trebol dptvo FC

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Trebol sortien al contraatac. La falta llançada per Pablo Valle Pérez va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Sergi Salvà de Trebol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Martínez Díaz de Trebol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Jesús Martínez Díaz va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.