Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aca CF (772541) - Real Sevilla Balompié (1338639) » 665257032: T64/J9/VII

Liga 665257032 Información oficial sobre el partido 665257032 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.2 (38038)

Estoicos Alineación oficial del equipo 'Estoicos' en el partido 0 - 3 Los Collaos CF Alineación oficial del equipo 'Los Collaos CF' en el partido
0 - 1 Constantin Pequignot (15')
0 - 2 Genaro Quera (44')
0 - 3 Alexis Egué (77')
Estoicos Alineación oficial del equipo 'Estoicos' en el partido 0 - 3 Los Collaos CF Alineación oficial del equipo 'Los Collaos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estoicos Alineación oficial del equipo 'Estoicos' en el partido 0 - 2 Los Collaos CF Alineación oficial del equipo 'Los Collaos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estoicos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Estoicos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jonatan Alós, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Estoicos, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Abdelouadoud Akrour va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Estoicos va estar a punt de marcar quan 周 (Zhou) 聪政 (Congzheng) va fer una passada impressionant a Abdelouadoud Akrour, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Jay Ventura va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, 周 (Zhou) 聪政 (Congzheng) de Estoicos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los Collaos CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Constantin Pequignot va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): Collaos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Genaro Quera va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Alexis Egué va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Collaos.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Faustin Bertin va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 31, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Manuel Giacobbe al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Faustin Bertin va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jakub Kossak va ser clau en la jugada d'atac de Collaos al minut 43, quan ell mateix va fer una passada brutal a Gökalp Sezek, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Gökalp Sezek va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Emiliano Cenlle va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Rian Onderwater, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Collaos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thom van der Breggen de Collaos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Constantin Pequignot.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rian Onderwater de Collaos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.