Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betametis (800907) - Uriz F.C (119987) » 665254438: T64/J4/VI

Liga 665254438 Información oficial sobre el partido 665254438 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VI.980 (15298)

Betametis Alineación oficial del equipo 'Betametis' en el partido 3 - 1 Uriz F.C Alineación oficial del equipo 'Uriz F.C' en el partido
0 - 1 Ittij Khay (59')
Daniel León Arteaga (77') 1 - 1
Pier Carlo Marchi (82') 2 - 1
Giedymin Rabiasz (85') 3 - 1
Betametis Alineación oficial del equipo 'Betametis' en el partido 3 - 1 Uriz F.C Alineación oficial del equipo 'Uriz F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Betametis Alineación oficial del equipo 'Betametis' en el partido 0 - 2 Uriz F.C Alineación oficial del equipo 'Uriz F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betametis

Goles Goles

  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Betametis. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Daniel León Arteaga xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Pier Carlo Marchi va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 82, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Betametis, mentre ja celebrava el 2 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Giedymin Rabiasz va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Betametis, al minut 85. El marcador va canviar a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jordi Guarch va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Pier Carlo Marchi, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 215 Minuto 56 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jordi Guarch va intentar anar-se'n per velocitat al minut 56 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Betametis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Akim bin Hj Aziz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Uriz F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 59 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ittij Khay va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Israel Maestre Santiago, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Rein Alberts, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Muhamed Okanović no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Ittij Khay va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Uriz va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rein Alberts va desviar el xut final de Muhamed Okanović després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 de partit, Albert Görbe quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Uriz quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Albert Görbe va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Jesus Maria Amorim de Uriz, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 78, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!