Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid C.F A (1597818) - Lilisitos FC (315078) » 665253392: T64/J9/VI

Liga 665253392 Información oficial sobre el partido 665253392 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.961 (15279)

Real Madrid C.F A Alineación oficial del equipo 'Real Madrid C.F A' en el partido 1 - 3 Sirena Varada Alineación oficial del equipo 'Sirena Varada' en el partido
Camil Pairó (6') 1 - 0
1 - 1 Gianluca Pinedo (12')
1 - 2 Fadel Kamara (34')
1 - 3 Aitor Urigoiti (89')
Real Madrid C.F A Alineación oficial del equipo 'Real Madrid C.F A' en el partido 1 - 3 Sirena Varada Alineación oficial del equipo 'Sirena Varada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Madrid C.F A Alineación oficial del equipo 'Real Madrid C.F A' en el partido 2 - 0 Sirena Varada Alineación oficial del equipo 'Sirena Varada' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid C.F A

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del R.Madrid van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Camil Pairó va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Seberino Gardeazabal de R.Madrid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Seberino Gardeazabal es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Sirena Varada

Goles Goles

  • 116 Minuto 12 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Fadel Kamara va acabar en una passada genial cap al jugador de Sirena Gianluca Pinedo, que va marcar el 1 - 1.
  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Gianluca Pinedo va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Fadel Kamara, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Sirena va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 89, quan Aitor Urigoiti, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Codruţ Bârda al minut 7 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joselino d'Orey ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Sirena va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Fadel Kamara va quedar-se sol davant el porter Marco Ruiz, però aquest va poder aturar el xut.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): El Sirena va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Codruţ Bârda la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sirena sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Codruţ Bârda, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 88 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.